Från köpstopp till miljonär

Handlar om min resa från fattig till att nå mitt mål att bli miljonär innan jag blir 40 år 2015. Målet nåddes redan september 2013. Nu vill jag inspirera andra att man kan om man vill.

Säng och inte semester

Publicerad 2014-07-05 20:02:55 i Allmänt

Nu har dom flesta semester. En del är på sluttampen. Jag har långt kvar till min, men lika glad är jag för det. Det har verkligen inte varit roligt väder, nån enstaka halvsolig lite varmare dag, men mest regn regn regn och kallt. Jag har 31 dagar innan jag har semester. Men av dom jobbar jag bara 14, och bara 5 är förmiddag, så om det  nu blir varmt och fint så hinner man vara ute hela dagarna ändå när man jobbar kväll. När alla har gått tillbaks till sina jobb så har jag min semester kvar, det känns ganska bra. 
 
Det är nu tre år sedan jag flyttade in till stan. Då plockade jag ihop delar som inte passade ihop för att tillfälligt ha nåt att sova på. (två 90 sängar med 160 madrass och på det en 80 wellpure bäddmadrass)  Tillfälligt, det betyder tydligen tre år i min värld. Men nu så har jag beställt en ny säng. De var då på tiden. Har inte riktigt tänkt på det så mycket på dessa år. Men senaste månaderna har jag börjat sova sämre, den börjar bli nerlegad och för mjuk, jag vaknar med ont i ryggen. Efter en veckas funderande gjorde jag slag i saken.
Sängramen hittade jag direkt vilken modell jag vill ha. Men då fanns den i flera färger, flera bredder och två olika höjder. Och så ska man välja vad man ska ligga på oxå. Resårbotten, skummadrass, bäddmadrass eller ej, fast eller mjuk, tunn eller tjock. Ja jag höll på bli tokig till slut. Men det slutade med en svart låg 140 bred, fast resårbotten med mjuk bäddmadrass. Tankarna gick som så att jag tänker inte bli sambo, även om nån sover över ibland så räcker 140. Svart är mer min stil än ek som jag valde mellan. Och låg istället för hög får då kan man inte samla på sig massa skrot och förvara under sängen som jag nu gör. En hård madrass kan göras mjukare, men inte tvärtom. 
Sen så blev det endast ett sängbord, har två byråer fulla  med skrot nu, men dom ska rensas och flyttas till andra rum. Nya lampor för att få in lite färg. En enkel fotölj att slänga kläder på. Och två hyllor till tv, antenn och box. Kommer kanske inte se så himla litet ut mitt pyttelilla sovrum, m an kanske kan röra sig lite bättre nu.. Återstår att se hur det blir. Preliminär leverans är 16 juli. Så innan dess ska jag hinna rensa en massa. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela