Från köpstopp till miljonär

Handlar om min resa från fattig till att nå mitt mål att bli miljonär innan jag blir 40 år 2015. Målet nåddes redan september 2013. Nu vill jag inspirera andra att man kan om man vill.

Resultat i November

Publicerad 2012-11-30 08:52:56 i Allmänt

Detta har varit en bra månad, inga extraräkningar, bara dom som kommer varje månad och som jag har på autogiro eller e faktura, så inga trista räkiningar i brevlådan alls! Ingen superlön,  men helt normal, inga sjukdagar eller nåt sånt. Dåligt med extralön däremot. Ett par hundra bara, och denna månad har jag inte jobbat extra överhuvudtaget så i december blir det alltså inget extra alls. Har lagt några kronor på julklappar, men inte många alls. Har kommit över en del rabattkoder och kunnat beställa en del gratis. På en del beställningar har jag lagt till nån enstaka krona.
 
Men lite utgifter innebär ett stort sparande. Vilket det inte kommer bli nästa månad. Men jag har nu kommit upp i och en bra bit över årets mål. Så det spelar ingen roll om jag så går back nästa månad. Med målet uppnått kan jag börja fundera över nästa års mål.
 
Inkomster   16874
Utgifter        4730
Summa      12144
 
Vilket innebär 10449 kr över målet för i år.
 
 

Resultat i Oktober

Publicerad 2012-11-02 18:19:15 i Allmänt

Hur blev resultatet då. Ja väldigt bra faktiskt otroligt nog. Jag fick rätt bra lön på nåt sätt, vet inte riktigt varför. För jag var ju sjuk en helg och tappade ob där i september. Men sen hade jag en till helg om många kvällar. Jag fick lön från septembers alla extrajobb som var ovanligt många. Sen så fick jag inte bara ett underhåll utan två! de har aldrig hänt förut. De vanliga är ju att jag får vara utan var och varannan månad. Men då kanske det sista som kom 30e ska räknas till november, så jag får väl se om jag får nåt alls denna månad.
 
Utgifter har ju varit resan. Biljetterna har jag betalt tidigare, men sl biljetter i stockholm och så uteluncherna är ju inte gratis. Sen så återbetalningen till a kassan på dryga fyra tusen. Och allt det vanliga som man alltid har.
 
Inkomster  22 023
Utgifter      11 756
Summa     10 267
 
Detta betyder att jag bara behöver spara knappt 900 i månaden i november och december för att nå årets mål.

Krock och semester

Publicerad 2012-11-02 17:36:01 i Allmänt

Ja var ska jag börja, om jag börjar baklänges.. Igår kom vi hem efter vår resa, jag och dotter den yngre. Ett par timmar senare får jag ett mms av dotter den äldre. En bild på ambulanspersonal och texten "nu var det dags igen" Hon var med i sin fjärde bilolycka! Den ungen ska inte sitta i bilar... Fast denna gång var det epa hon åkte i och dom blev omkörda av en minibuss som fick sladd och puttade dom i diket. Röntgen visade inget, men hon har som träninsvärk i nacken just nu. Förhoppningsvis går det över så hon slippe samma lidande som mig. Det läskiga med det hela är att jag krockade och skadade nacken två dagar innan jag var 17½ hon är 17½ och två dagar... Så man ska tydligen inte befinna sig på vägen när man är 17½ och tillhör den här familjen.. Ja det är bara att vänta och se. Jag om någon vet ju att det kan gå över och sen komma tillbaka efter flera år och då bara bli värre och värre med åren.
 
Semestern då. Ja först var vi ju nästan ett dygn i Stockholm. Där passade vi på att hämta ut en del gratisgrejer med wrapp presentkort. Tillsammans hade vi 100 kr på Claes Ohlson, 150 på Indiska och 175 på The phonehouse. Så de blev en del grejer. Sen vart det då Ullared. Jag själv kom inte ens upp i min budget på 1200, ja om man inte räknar med mat, för vi har ätit ute tre dagar, då har jag i så fall överskridit den. Men på Gekås hann jag inte riktigt med att handla till mig själv. Dotter skulle ha en massa nya kläder. Och hon överskred bugeten med ett par hundra... Sen så orkade inte min mamma gå där i trängseln hela dagen så hon bad mig köpa julklappar till alla från henne.. så det tog några timmar det oxå. Så till mig själv blev det ungefär för 200 kronor... Jaja, men jag överlever nog ändå..
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela