Från köpstopp till miljonär

Handlar om min resa från fattig till att nå mitt mål att bli miljonär innan jag blir 40 år 2015. Målet nåddes redan september 2013. Nu vill jag inspirera andra att man kan om man vill.

Vinter och ekonomi

Publicerad 2014-09-24 11:49:45 i Allmänt

Hösten är så kort så kort. I alla fall här uppe. Första snön har kommit. Och andra.. Det blev vitt på dundret för ett par dagar sen. Och nu snöar det igen. Det har i och för sig inte fastnat på backen här inne i stan. Men kallt är det. Ett par plus på dagarna och några minus på  nätterna.
 
En liten nyhet när det gäller att spara några slantar. Det finns en ny app som heter earnd it. Funkar tyvärr bara på iphone än så länge, och man behöver en kod för att starta, och det tycks vara kö på dom. Men den kommer säkert vara tillgänglig för alla snart. Det finns erbjudanden i appen, där man får pengar tillbaka på vissa varor. Man kan handla i vilken butik man vill, appen används inte i butiken. Sen scannar man streckkoden och kvittot när man kommer hem. Och man får även pengar tillbaka fast man har hämtat ut varan gratis, om man råkade ha en gratiskupong på just den varan. 
 
Har du Ikea i närheten så öppna ett sparkonto hos dom så får du 300 kr att handla för. Man ska ha ett månadssparnade då, men du kan ta ut pengarna som du vill. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela